Prijzen

PRIJZEN

Gedragsconsult


-Huisbezoek/evaluatie + opvolgbezoek: €175,00 (+ kilometervergoeding €0,50/km)

-éénmalig adviesgesprek: €125,00 (+kilometervergoeding €0,50/km)

-opvolgconsult: €75,00

Voor alles wat onder de noemer 'probleemgedrag/emotioneel gedrag' valt, zijn minimaal 2 bezoeken nodig. Een 'basis puppy training' bestaat uit 5 tot 10 lessen, het is dus niet realistisch om ervan uit te gaan dat een 'probleem' met slechts 1 bezoek verholpen kan worden.
Er is altijd een onderliggende reden voor probleemgedrag, deze moet achterhaald worden, vooraleer er aan oplossingen gedacht kan worden. Bij het eerste bezoek, na het vooraf invullen van een uitgebreide vragenlijst, wordt ter plaatse gekeken naar het gedrag en de mogelijke oorzaken ervan. Dit neemt 1 à anderhalf uur in beslag. Na het eerste bezoek wordt er geëvalueerd en gekeken naar mogelijke en haalbare oplossingen. Eventueel dient er een dierenartsbezoek ingepland te worden. Hierna volgt het tweede bezoek, dit om de toe te passen therapie te bespreken. U kiest dan zelf of u graag nog een opvolgconsult bij boekt.   Gedragstraject


3 maanden intensieve opvolging/begeleiding:

-€440,00 (+ kilometervergoeding €0,50/km voor huisbezoeken buiten Lummen)

Tijdens de eerste maand een huisbezoek van +/- 1,5 uur met 1 opvolgbezoek + een overlegmoment (telefoon, mail, skype, ... ), tijdens de tweede maand een huisbezoek OF begeleid trainingsmoment op locatie + 1x per week een overlegmoment, tijdens de derde maand een huisbezoek OF begeleid trainingsmoment op locatie + 1x per week een overlegmoment. 

6 maanden intensieve opvolging/begeleiding:

-€695,00 ( + kilometervergoeding €0,50/km voor huisbezoeken buiten Lummen) 
3 bijkomende bezoeken en overlegmomenten bovenop het 3 maanden traject.
Workshops

Prijzen afhankelijk van duur/accomodatie/gastsprekers. Wordt vermeld bij de aangekondigde workshops.

Online Consult

Boek meteen 30 minuten Smalltalk OF 60 minuten BIG talk in, rechtstreeks in mijn agenda. Via de rode button links op de pagina kom je rechtstreeks in mijn agenda. Schrijf je vragen alvast op, zodat je ze tijdens het Teams consult, bij de hand hebt. Online consults dienen meteen bij boeken betaald te worden. €45 voor 30 minuten, €75 voor 60 minuten. 


Twijfel je nog over de beste manier om contact op te nemen, laat een berichtje achter via het contactformulier of stuur me even een mailtje. Fotografie honden

Fotografie


+/-1 uur durende shoot op buitenlocatie voor 1 hond: €150,00 (eventuele kilometervergoeding voor locaties buiten Lummen) inclusief 5 nabewerkte digitale foto's (5 grote bestanden zonder logo voor privé gebruik zoals afdrukken, canvas, ... en 5 kleinere bestande geoptimaliseerd voor online gebruik, met logo).

Bijkomende hond/baasje + €25,00 per bijkomende hond/persoon. Best neemt u contact op om een exact idee te hebben van de prijs voor meerdere honden/mensen. Aangezien de shoots buiten door gaan, zijn we afhankelijk van de weersomstandigheden van het moment. Het mooiste licht is er 's ochtends net na zonsopgang en 's avonds net voor zonsondergang. Afspraken gaan op die momenten door. Bij heel slecht weer kan het helaas voorvallen dat we de afspraak moeten verplaatsen. Na de shoot krijgt u een link naar een online gallerij waar u kan kiezen welke 5 foto's u graag definitief wil bestellen. Extra foto's kunnen uiteraard ook bij besteld worden aan €8 per stuk.

Nog even dit: De prijs voor een shoot is de prijs voor 'een dienst', in deze prijs zitten de expertise en het materiaal van de fotograaf alsook de tijd voor verplaatsing, fotograferen en nabewerken inbegrepen.  Foto's blijven, door het auteursrecht, steeds eigendom van de fotograaf, ze mogen nooit commerciëel gebruikt worden zonder voorafgaande toestemming. Delen op sociale media is natuurlijk toegestaan, daar worden ze veelal voor gebruikt, echter wel graag met logo en in oorspronkelijke staat, dus niet bijgesneden, filters erover, enz. Wilt u foto's 'publiek/commercieel' gebruiken, stem dan best eerst af met de fotograaf. (tarieven / info terug te vinden op www.sofam.be)


Nieuw vanaf 2024! Maandelijkse Minishoots!

Elke maand trekken we er 1 dag op uit om een 5-tal Minishoots te doen. Dit houdt in dat je een tijdsslot van 30 minuten kan boeken voor slechts €75,00. Hiervoor krijg je 3 digitale foto's (uit te kiezen uit de online gallerij met alle foto's, bij bestellen kan uiteraard ook gewoon.) Houd zeker de Facebook pagina van 'In 't Honderd Fotografie' in de gaten voor data en plekjes...