Prijzen

PRIJZEN

Gedragsconsult


-Huisbezoek/evaluatie + opvolgbezoek: €140,00 (+ kilometervergoeding €0,45/km)

-éénmalig adviesgesprek: €80,00 (+kilometervergoeding €0,45/km)

-opvolgconsult: €65,00

Voor alles wat onder de noemer 'probleemgedrag' valt, zijn minimaal 2 bezoeken nodig. Een 'basis puppy training' bestaat uit 5 tot 10 lessen, het is dus niet realistisch om ervan uit te gaan dat een 'probleem' met slechts 1 bezoek verholpen kan worden.
Er is altijd een onderliggende reden voor probleemgedrag, deze moet achterhaald worden, vooraleer er aan oplossingen gedacht kan worden. Bij het eerste bezoek wordt ter plaatse gekeken naar het gedrag en de mogelijke oorzaken ervan. Dit neemt 1 à anderhalf uur in beslag. Na het eerste bezoek wordt er geëvalueerd en gekeken naar mogelijke en haalbare oplossingen. Eventueel dient er een dierenartsbezoek ingepland te worden. Hierna volgt het tweede bezoek, dit om de toe te passen therapie te bespreken. U kiest dan zelf of u graag nog een opvolgconsult bij boekt. 


Gedragstraject


3 maanden intensieve opvolging/begeleiding:

-€330,00 (+ kilometervergoeding €0,45/km voor huisbezoeken buiten Lummen)

Tijdens de eerste maand een huisbezoek van +/- 1,5 uur met 1 opvolgbezoek + een overlegmoment (telefoon, mail, skype, ... ), tijdens de tweede maand een huisbezoek + 1x per week een overlegmoment, tijdens de derde maand een huisbezoek + 1x per week een overlegmoment. 


Workshops

Prijzen afhankelijk van duur/accomodatie/gastsprekers. Wordt vermeld bij de aangekondigde workshops.
Fotografie honden

Fotografie


1 uur durende shoot op buitenlocatie voor 1 hond: €120,00 (eventuele kilometervergoeding voor locaties buiten Lummen) inclusief 5 nabewerkte digitale foto's met logo.

Bijkomende hond/baasje + €20,00.

De prijs voor een shoot is de prijs voor 'een dienst', in deze prijs zitten de expertise en het materiaal van de fotograaf alsook de tijd voor verplaatsing, fotograferen en nabewerken inbegrepen. Extra foto's kunnen tegen betaling bij besteld worden. 

IN 'T HONDERD

 

Ondernemingsnummer: 0707.813.948

Bankgegevens (BIC) KREDBEBB

Rekeningnummer BE85736054207506

CONTACTEER ONS

Hereheidestraat 20,

3560 LUMMEN

+32 (0)13 29 63 43

PRIVACY STATEMENT

 

Wij hechten belang aan uw privacy. Klik hier om de privacy statement door te nemen.

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.