AANBOD

AANBOD

 

 Training & Advies

 

De redenen om gebruik te maken van een hondengedragsdeskundige voor training & advies kunnen zeer uiteenlopend zijn. Het hoeft zeker niet altijd om 'probleem gedrag' te gaan. Zelfs nog voor u uw hond in huis hebt, kan het interessant zijn om samen af te toetsen of de hond die u voor ogen heeft, ook past bij u en uw leefomstandigheden. En ook, waar vindt u die hond? Heeft u uw hond al gevonden, maar wilt u zeker zijn van de beste start, dan kan privé training een uitkomst zijn. Heeft u een herplaatser in huis genomen, maar stelt u zich toch nog wat vragen over de herkomst, oorzaken of redenen van bepaalde gedragingen, dan vertel ik u daar graag meer over... De meest gekende redenen om een specialist in te schakelen blijven uiteraard wel 'ongewenst en/of probleemgedrag', maar het is net wenselijk om al vlugger in te grijpen. 'Men' weet het vaak ook beter en door al die tegenstrijdige adviezen die u overal ongevraagd krijgt, is het niet verwonderlijk dat u het bos door de bomen niet meer ziet. Een gefundeerd advies (+ mentale ondersteuning en frisse moed!) komt dan goed van pas! 

 

U kunt bij mij in een privéconsult terecht voor o.a.:

 

 • Infogesprek 'ik wil een hond' (raskeuze, herplaatser, waar vinden, waar op letten...).
 • 'Superhond: the making of... '. Voorbereiding komst nieuwe hond en de eerste weken na aankomst.
 • Basistraining van uw hond (pup, herplaatser, senior) afgestemd op de noden van u (en uw gezin).
 • Infogesprek 'ik wil meer inzicht in 'bepaald gedrag' van mijn hond' (Boek een 'Small of BIG talk in de online agenda!)
 • Ongewenst gedrag.
 • Probleemgedrag.
 • OPGELET! VANAF 2023 ENKEL NOG ONLINE CONSULTEN MOGELIJK! 

 

Op de pagina 'Contact' kan u mijn gegevens terug vinden. U kan steeds mailen of contact opnemen via het formulier. Wilt u snel online overleggen, boek dan een cyberconsult rechtstreeks in de online agenda!

Workshops

 

Onze hond is volledig afhankelijk van ons als het gaat om zijn 'activiteiten'. U gaat werken, heeft een hobby, gaat een stapje in de wereld zetten, ... . Onze hond echter, kan niet even zelf zijn eten klaar maken, kan zichzelf niet uit laten, gaan wandelen, trainen... Hij wacht tot we thuis komen, vol verwachting, 'En wat gaan wij nu eens samen doen'? Velen van ons staan er niet bij stil hoe weinig tijd er over blijft om 1 op 1 met onze hond bezig te zijn. Graag voorzie ik jullie permanent van een 'hobby voor de hond'-aanbod, waarin de hond zijn ding kwijt kan, waarin jullie samen aan de slag gaan en waarna jullie beiden met een fijn gevoel weer naar huis gaan. Het uitgangspunt van al deze activiteiten is 'een betere band met je hond' opbouwen en hem beter begrijpen. Je zal merken dat je hier elke dag de vruchten van plukt in alles wat je met je hond onderneemt!

De workshops vinden doorgaans op afspraak plaats, wanneer het u past. Af en toe komen er meer specifieke workshops aan bod (bv. 'betrouwbaar terug komen op bevel', 'op de plaats blijven ongeacht welke afleidingen zich presenteren', jachtgerelateerde trainingen... ) die dan op specifieke data vast gelegd zijn.

 

Contacteer mij vrijblijvend indien u interesse heeft in onderstaand aanbod:

Indien er aangemeld kan worden, verandert het aanbod in een link, momenteel kan u aanmelden voor 'Showtraining' en 'Snuffelwerk' bv. 

 

 • Puppygym (verbetert de balans, coördinatie en het zelfbewustzijn van uw pup én komt de band met uw pup ten goede).
 • Showtraining (nadruk ligt op zelfvertrouwen-bevorderende oefeningen, band versterken met eigenaar, 'free stacken' aan leren, ...).
 • Basistraining Clicker (wat is Clickertraining, hoe, wanneer, waarvoor de clicker gebruiken, ...).
 • Snuffelwerk voor pups, senioren en minder mobiele honden.
 • Kalmte kan u Redden! (uw hond rustig en ontspannen onder alle omstandigheden...)
 • ... 

 

Fotografie

 

Naast honden, mijn andere passie! Je zou het niet meteen denken maar ook hier komt 'kennis van honden' heel goed van pas! Mijn eigen honden zijn het gewend om op de foto te gaan. Anderen vaak niet zo! Geduld is een schone zaak & stress nergens voor nodig. We nemen uitgebreid de tijd om uw hond in alle rust te fotograferen. Voor de shoot overlopen we wat u er het allerliefst bij zou willen hebben (natuur, stad, portret, actie, ... ) en waarvoor u de foto's het liefst wil gebruiken (vooral digitaal? Of eerder een groot canvas passend bij het interieur...). Een 'standaard' shoot neemt maximaal een uur in beslag. U komt best met 2 ( 1 iemand blijft in de buurt van de hond, 1 iemand zorgt voor entertainment zodat we de meest attente kopjes te zien krijgen...), vergeet ook de favoriete snoepjes/speeltjes van je hond niet en wat water om tussen al het harde werk door, even te herbronnen. Na de shoot kan u uit een online gallerij kiezen welke foto's u graag wil hebben/nabewerkt wil zien. Snel daarna ontvangt u een mooie & blijvende herinnering in uw mailbox!